Υγεία

Αυστραλοί επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Monash ανακάλυψαν ότι η μέτρια κατανάλωση αυγών μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο θανάτου από καρδιαγγειακά νοσήματα σε ηλικιωμένους σχεδόν κατά το ένα τρίτο. Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nutrients.

Αν υπάρχει ένα συστατικό που χαρακτηρίζει τη μεσογειακή διατροφή και θεωρείται «υγρός χρυσός» για την υγεία, αυτό είναι το ελαιόλαδο. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και καλά λιπαρά, το ελαιόλαδο αποτελεί βασικό στοιχείο μιας ισορροπημένης διατροφής. Αλλά πόσο λάδι πρέπει να καταναλώνουμε καθημερινά για να ωφελήσουμε πραγματικά την υγεία μας;

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!