Αν θες να φτιάξεις αφράτα και μυρωδάτα τσουρέκια χωρίς πίεση χρόνου και… με απόλυτη επιτυχία, αυτή η συνταγή είναι για εσένα! Το τσουρέκι με ψυχρή μέθοδο ακολουθεί μια αργή διαδικασία, ιδανική για όσους μπορούν να αφιερώσουν λίγη ώρα κάθε μέρα και θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλα τα υλικά χρησιμοποιούνται κρύα, κατευθείαν από το ψυγείο,...
Κέικ βανίλια - σοκολάτα: Αυτή είναι η συνταγή που έψαχνες - Σίγουρη επιτυχία

Κέικ Βανίλια σοκολάτα. Η πιο λαχταριστή συνταγή με σίγουρη επιτυχία.
Για να το φτιάξουμε θα χρειαστούμε:
- Μία φαρίνα 500 γραμ.
- Πέντε μεσαία αυγά 250 γραμ.
- Γαλά 425 γραμ.
- ζάχαρη 250 γραμ.
- μαργαρίνη η βούτυρο
- Δύο βανίλιες
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Για την σοκολάτα
- Τρεις κουταλιές κακάο
- Δύο κουταλιές ζάχαρη
- 4-5 Μεγάλες κουταλιές μείγμα Κέικ
- Λίγο Γάλα αν χρειαστώ
Θα βουτυρώσουμε καλά την φόρμα του κέικ και μετά θα την αλευρώσουμε.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 50 περίπου λεπτά.
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Χαλβάς σιμιγδαλένιος - Συνταγή
Η συνταγή ενώ είναι απλή απαιτεί να γίνουν ταυτόχρονα σχεδόν δύο εκτελέσεις.
500 ml φυτική κρέμα (πράσινη συσκευασία)
Γίγαντες στο φούρνο με χωριάτικο λουκάνικο
2 κλωνάρια σέλινο ψιλοκομμένο
Η παράδοση, θέλει να φτιάχνουμε το Πασχαλινό τσουρέκι τη Μ. Πέμπτη και να το στολίζουμε με κόκκινα αυγά.
Ο συνδυασμός των λαχανικών, του κοτόπουλου και της γραβιέρας δίνει εξαιρετική γεύση, και το σπιτικό φύλλο προσθέτει μια ξεχωριστή υφή. Σίγουρα θα γίνει πολύ τραγανή και γευστική.
Σοκολάτα Ντουμπάι: Το φαινόμενο της δημοτικότητας και η συνταγή για επιδόρπιο
Κέικ Βανίλια σοκολάτα. Η πιο λαχταριστή συνταγή με σίγουρη επιτυχία.
Αν ψάχνετε μια διαφορετική μακαρονάδα που συνδυάζει απλότητα, θρεπτικά συστατικά και μια έκρηξη γεύσεων, τότε αυτή η συνταγή είναι για εσάς!
Κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ
Τα κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ είναι ένα παραδοσιακό πιάτο της ιταλικής κουζίνας, που συνδυάζει ζυμαρικά γεμιστά με κιμά και καλυμμένα με μια κρεμώδη σάλτσα μπεσαμέλ.
Παραδοσιακή πορτοκαλόπιτα με φύλλο κρούστας
Αναζητάτε ένα γλυκό που να εντυπωσιάζει με την απλότητα και τη γεύση του;
Τιραμισού: Ο απόλυτος ιταλικός πειρασμός
Λίγα γλυκά έχουν καταφέρει να γίνουν τόσο αγαπητά παγκοσμίως όσο το τιραμισού.
Ψητό κατσαρόλας μοσχάρι με λευκή σάλτσα
1. Αλατοπίπερόνουμε το μοσχάρι και το αφήνουμε 10 λεπτά πριν το τοποθετήσουμε σε τηγάνι.